Om oss

 Hei og velkommen til Opp og nær!

Opp og nær ønsker å spre gleden og nærheten man får ved å bære barnet sitt på en trygg og komfortabel måte. Vi ønsker at du skal finne det bæretøyet som passer deg og ditt barn best, samt kunnskapen for å få mest mulig ut av det.

Vi har bæretøy til mor, far, søsken, besteforeldre, fosterforeldre – alle som ønsker å bære små og store vakre barn!

Hos Opp og nær kan du finne det meste du trenger for å bære barnet ditt - bæretøy og bekledning, i tillegg til litt annet tilbehør. Du vil også finne et lite utvalg klær og leker. 

Opp og nær har en visjon om å bli en komplett nettbutikk som tilbyr alt du trenger for å bære barnet ditt. Alt fra bæretøy, helt ned i de små detaljene som bekledning fra innerst til ytterst og ekstra utstyr.
Er det noe spesielt du ønsker vi skal ta inn i nettbutikken? Send meg gjerne en melding! 

 

Personen bak

Jeg, Lisa, er personen bak Opp og nær. Jeg trives best når jeg får kaffi om morgenen og tilbringer dagen i naturen. 
Allerede da jeg var gravid med mitt første barn i 2018 visste jeg at jeg ville bære i bæretøy. 11 dager gammel bar jeg gutten min i bæretøy for første gang. Han er to år, og vi bærer fremdeles. 
Etterhvert begynte også pappaen i hus å bruke bæretøy. Når han fant det bæretøyet han likte, så bar han så ofte som han kunne. Det har vært så herlig å se nærheten og samspillet de har hatt ved bæring.

Jo eldre gutten vår blir, jo mer sporadisk blir bæringen. Men det er like mye kos enda, for store og små. Vårt bæreeventyr er ikke over helt enda.

Vi har hatt og har enda så mye glede av bæretøy, og den gleden vil jeg gi videre til deg, din familie og ditt barn! Jeg håper Opp og nær kan få ta del i deres bæreeventyr. 

 

 

Ønsker du å kontakte oss?

Send mail til hei@oppognaer.no eller ring +47 94226990.